روزشمار | 1988

ببینید | تاجگذاری لاله‌های نارنجی در اروپا

بازی فینال یورو 1988 تمام فاکتورهای لازم برای یک بازی جذاب را داشت. اول اینکه در یک طرف بازی شوروی بود که تا موقع سه بار قهرمان یورو شده بود و در ورزشگاه المپیک مونیخ به دنبال چهارمین قهرمانی‌اش بود.
کد خبر: ۱۳۷۱۰۴۷

در طرف دیگر هم هلند با نسل خاطره‌انگیزش و با بازیکنانی همچون ریکراد، فان باستن، رودگولیت و کومان به دنبال اولین قهرمانی در اروپا بود.

نارنجی پوشان با نتیجه 2 بر صفر پیروز شدند اما بدون شک زیباترین تصویری که از آن بازی در ذهن هواداران باقی ماند، ضربه والی فان باستن از سمت چپ بود که طرز عجیبی وارد دروازه شد.

گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها